Specificatii

Dimensiune canapea 3 locuri:
Lungime: 222 cm / Adâncime: 94 cm / Înălțime: 86 cm

Dimensiune canapea 2 locuri:
Lungime: 192 cm / Adâncime: 94 cm / Înălțime: 86 cm

Dimensiune fotoliu:
Lungime: 73 cm / Adâncime: 94 cm / Înălțime: 91 cm

Dimensiune pat (extins):
125cm / 174 cm

Constructie:
Schelet metalic

Distribuie:

SKU: Set Canapea Extensibila Gloria Categorie: Etichete: , ,

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Set canapea extensibila GLORIA este o linie speciala de design elegant clasic modern ce contribuie substantial in amenajarea zonei de living sau a sufrageriei pe un stil nobil inspirat de eleganta si nobletea modelelor de canapele clasice dar adaptat cu maiestrie amenajarilor moderne de finete.

GLORIA este o canapea extensibila superba ce poate inviora atmosfera din living iar impreuna cu un fotoliu sau doua, o masuta de cafea asortata si o amenajare de exceptie imbogateste vizual, inspira stil, caldura si eleganta in sufragerie.

Pernele decorative sunt oferite cadou si completeaza spectaculos atat nota de eleganta dar si confortul special oferit de canapeaua extensibila GLORIA
Canapeaua extensibila GLORIA nu este doar frumoasa, este o canapea ce ofera maxim de confort dar si utilitate.
Multiple straturi de spuma poliuretanica de densitati diferite au fost combinate pt. a obtine o senzatie inconfundabila de confort si relaxare.

Utilitatea canapelei este completata de functia de extensie ce o transforma in pat cu o suprafata de dormit generoasa iar lada pentru depozitarea lenjeriei ne surprinde placut prin volumul de depozitare suficient asternuturilor uzuale.

Materialele de acoperire sunt materiale textile de finete specifice stilului elegant si impresioneaza atat prin aspect dar si prin senzatia placuta la atingere.

Seria de canapele si fotolii GLORIA se produce in variante de canapele de 2 si 3 locuri, este completata cu eleganta de fotolii Berjer si la comanda este disponibila pe mai multe materiale si culori.

Atat canapeaua de 3 persoane cat si canapeaua de 2 persoane sunt extensibile si ofera spatiu pentru pastrarea lenjeriei.

Format 3.1.1

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.