Cum comand

PRELUARI COMENZI: Luni – Vineri de la 08:00 la 17:00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail.

– Comanda telefonica – 0728373812

Pentru comenzi telefonice sunati la numarul de telefon de mai sus

– Comanda pe e-mail – contact@bamob.ro

Puteti oricand sa comandati printr-un e-mail trimis la contact@bamob.ro. E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator va va contacta telefonic si va va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra.

– Comanda online – www.bamob.ro

Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de navigare din partea dreapta a paginii.
Pentru a gasi produsul dorit puteti folosi si caseta Cauta produse in magazin, situata langa logo-ul firmei.
Ca sa previzualizati o posibila comanda, puteti adauga produsele dorite in Cos si apoi sa le vizualizati apasand pe butonul de Cos aflat in partea dreapta superioara. Pentru aceasta nu trebuie sa fiti autentificat. Tot de aici poti sa „Vizualizezi” sau sa „golesti cosul” de cumparaturi.
Realizarea efectiva a comenzii se face urmand  4 pasi:
Pasul 1: Adaugarea de produse in cos,
Pasul 2: poti alege sa continui cumparaturile (pentru a adauga mai multe produse in cos) ,   poti plasa comanda sau poti sa iti vezi produsele in cos.
Pasul 3: Plaseaza comanda si completeaza detaliile de facturare
Pasul 4: Pentru a finaliza comanda trebuie sa iti alegi modalitatea de plata, bifati  „Am citit si accept termenii si conditiile” si apasati „plasare comanda”.
Comanda dumneavoastra va fi plasata unui operator ce va va contacta in cel mai scurt timp.