Lungime: 1200 mm
Adâncime: 182 mm
Înălțime: 200 mm

Distribuie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Polite Suspendate Amigo D

Dimensiuni produs

Polite Suspendate Amigo D – acest produs se poate integra perfect in locuinta dumneavoastra alaturi de alte corpuri de mobilier marca . Combina corpuri din aceiasi familie sau alege o configuratie completa pentru un livingroom de vis.

Lungime: 1200 mm
Adâncime: 182 mm
Înălțime: 200 mm

Dimensiunile pot oscila intre ± 10 mm.

Materiale

PAL melaminat

Produsul Polite Suspendate Amigo D este realizat din materiale calitative, atent alese si testate de echipa  . Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.

Culoare si accesorii

Culoarea: Salina Oak +  Sonoma cu suprafata usor mata si cu textura lemnului pe suprafata acesteia, care realizeaza un joc de nuante ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare.

Produsul se livreaza demontat si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Nu asiguram montaj la domiciliu.

Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

Vezi si restul corpurilor din aceasta categorie si compune livingul dorit corp cu corp, intra in categoria colectia Amigo.

Nu te-ai convins inca?

Viziteaza una din locatiile   din Romania pentru a vedea produsele noastre, vezi lista de locatii.

Ne puteti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat produsul Polite Suspendate Amigo D puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online.

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.