Distribuie:

SKU: Set canapele extensibile 3 locuri si 2 fotolii Sophia Categorie: Etichete: , ,

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Set canapele extensibile 3 locuri si 2 fotolii Sophia- ansamblul perfect pentru sufragerie

Acest set canapele extensibile 3 locuri si 2 fotolii Sophia este ansamblul ideal dintr-un living functional si elegant. Designul avangardist este completat de jocul cromatic din cadrul canapelei. Insertiile de crem bleumarin, fac un joc cromatic aparte. In plus, canapeaua Sophia cu 3 locuri este disponibila si pe nuante de crem, potrivite chiar si in casele clasice.

Aceasta canapea practica este dotata cu 3 locuri, fiind extrem de generoasa, atat fixa, cat si extinsa.

Un element care nu trece neobservat este si insertia de piele ecologica pe brate. Bratele canapelei sunt mai expuse la uzura. Tocmai de aceea, sunt mai protejate prin acest material rezistent si usor de curatat.

De asemenea, aceasta canapea Sophia cu 3 locuri devine si un pat amplu, datorita mecanismului de extensie. Practic, ai o canapea fixa sau un pat comod de doua persoane. Canapeaua este ampla si usor de amplasat in orice camera. Fie ca o amplasezi in living sau in dormitor, aceasta iti completeaza perfect camera. Ansamblul este ideal pentru seri cu cei dragi sau zile in care vrei sa te bucuri de confort.

Ziua economisesti spatiu, iar cand raman oaspeti peste noapte, poti obtine pe loc un pat dublu. Fotolii sunt si ele piesele de rezistenta. Cu detalii de lux si finisaje de calitate, acestea sunt de nelipsit dintr-o sufragerie rafinata.

Canapeaua este prevazuta cu o lada pentru depozitare, foarte incapatoare. Poti pune chiar si pilotele sau pernele pe care nu le folosesti, pastrand mai mult spatiu in dulap. Materialele de tapiterie sunt de cea mai buna calitate si ofera o suprafata catifelata fina si placuta la atingere.

Constructie; Schelet lemn fag si metalica
Dimensiune canapea 3 locuri: Lungime 238 Cm, Adancime: 85 Cm, Inaltime 93 Cm
Dimensiune pat (extins): 115 cm / 198 cm
Dimensiune
Material: Stofa, piele artificiala
Extensibila: Da

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.