Distribuie:

SKU: Coltar extensibil Elitra cu taburet Categorie: Etichete: , ,

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Coltar extensibil Elitra cu taburet- setul perfect dintr-un living clasic

Stilul Chesterfield se regaseste cu succes si-n designul acestui coltar extensibil Elitra cu taburet. Modelul cu linii clasice a fost la moda inca din cele mai vechi timpuri, iar acest coltar confortabil este piesa de mobila pe care o indragesc toti din casa. Cu finisaje de lux si materiale de calitate, acest set pentru living cucereste si cele mai sofisticate gusturi. Curburile spatarului si manerelor au un design anatomic si pun pe primul plan confortul tau. Tapiteria de lux este tinuta in loc prin cusaturile fixe, ce amplifica totodata designul atragator al coltarului. Si taburetul este realizat in acelasi stil, care completeaza cu succes sufrageria.

Cu un format patrat si o suprafata generoasa, taburetul serveste ca loc extra pentru o persoana. In plus, il poti folosi in prelungirea coltarului fix, ca sa-ti relaxezi picioarele.

Chiar si cand iti bei cafeaua, poti pune o carte mai aproape de tine pe taburet.

Pastreaza mai mult spatiu in camera de zi cu gama de coltare extensibile cu lada de depozitare

 

Setul cu pouf stil taburet este perfect atat pentru livinguri mai restranse in apartament, cat si pentru sufragerii ample, la casa. Poti alege un coltar albastru si un taburet in aceeasi culoare, sau te pot juca cu nuantele. Modelul este disponibil pe mai multe culori. Iti recomandam, un coltar bej pentru mai multa luminozitate sau unul albastru pentru un impact cromatic.

Din punct de vedere al confortului  seria de coltare extensibile clasice Elitra adopta un stil revolutionar datorita sistemului pe arcuri sinusoidale, combinate cu mai multe straturi din spuma poliuretanica.

Spatarul este moale si comod si are un design ergonomic. Se remarca prin fabricatia de inalta calitate si mai ales pe accentul pus pe durabilitate.

Personalizeaza-ti spatiul de locuit raportat la nevoile tale cu gama noastra larga de coltare extensibile. Alege un coltar extensibil Bamob Design si bucura-te de mai mult spatiu in camera de zi. Nu uita sa-l desfaci seara, pentru a obtine un pat matrimonial.

Aceste coltare extensibile cu lada de depozitare sunt potrivite intr-o amenajare boema a zonei de living. Mai poti completa decorul cu mese de cafeacomode TV sau biblioteci living.

Personalizeaza-ti spatiul de relaxare si socializare din living cu cele mai practice coltare extensibile.

Dimensiuni coltar:

DIMENSION 3L CM  Lungime 317 Cm,  Adincime: 277 Cm, Inaltime 84 Cm.
DIMENSIUNE PATULUI Dimensiuni saltea in mod extins: 115 x 185 cm.
MATERIAL STOFA

 

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.