Specificatii

Dimensiuni
238 cm / 94 cm / 87 cm, Lungime / Adancime / Inaltime

Dimensiune pat (extins)
125 cm / 195 cm

Constructie
Schelet Metalic

Material
Stofa

Distribuie:

SKU: Canapea extensibila cu 3 locuri Bianca, clasica Categorie: Etichete: , ,

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Canapea extensibila cu 3 locuri Bianca, clasica – pentru cele mai sofisticate gusturi

Gama de canapele extensibile este una variata si iti prezinta numeroase posibilitati, insa un model de canapea extensibila cu un design spectaculos si o functionalitate aparte este chiar acesta. Daca vrei ceva de-a dreptul util si care sa-ti satisfaca toate cerintele, alege o canapea extensibila cu 3 locuri Bianca, clasica.

Potrivita pentru incaperile elegante, stilurile clasice sau vintage, acest exemplar cu 3 locuri este exact ce ai nevoie. Design-ul este unul clasic, prin care orice incapere va prinde un aer elegant, calm si primitor. Bratele canapelei frumos lucrate si formele scoase in relief, fac din acest produs unul deosebit. Indiferent de camera in care vine amplasata, de acum momentele tale de liniste vor fi cu totul altfel.

Modelul este prevazut si cu o lada de depozitare de dimensiuni generoase. Astfel, poti depozita lenjeria de pat sau accesoriile pentru intretinut mobila. Salteaua realizata din multiple straturi de spuma poliuretanica si arcuri iti vor oferi tot confortul necesar. Totodata, modelul de canapea extensibila se poate transforma foarte rapid intr-un pat incapator.

Alege modelul care te reprezinta din gama de canapele extensibile cu 3 locuri  si bucura-te de confort la un alt nivel

Imagineaza-ti serile petrecute impreuna cu familia, ori cu prietenii cu totul altfel. Pentru a face atmosfera si mai placuta, alege un model de masuta pentru cafea care sa se potriveasca decorului. Imbogateste incaperea cu piese de mobilier precum o biblioteca si o comoda Tv. Pe langa cele 3 locuri oferite de catre canapea, poti adauga in tot ansamblul si unul sau doua fotolii extensibile. Acestea vor fi de mare ajutor cand va strangeti in jurul mesei pentru un joc, amintiri, ori sa urmariti emisiunea preferata la televizor.

Alege-ti si tu un model din gama larga de canapele extensibile cu lada de depozitare pe care o avem disponibila, completeaza decorul cu unul sau doua fotolii extensibile si bucura-te de noua ta incapere.

 

Dimensiuni Lungime: 238 cm / Adâncime: 94 cm / Înălțime: 87 cm
Dimensiune pat Dimensiuni saltea in mod extins: 125 x 195 cm
Construcție Schelet metalic
Material Stofa
 
 

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.