Distribuie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Soldat Cu Usa Fara Maner-Amadeus D

Dimensiuni produs

Soldat Cu Usa Fara Maner-Amadeus D – acest produs se poate integra perfect in locuinta dumneavoastra alaturi de alte corpuri de mobilier marca . Combina corpuri din aceiasi familie sau alege o configuratie completa pentru un livingroom de vis.

Lungime: 464 mm
Adâncime: 428 mm
Înălțime: 2007 mm

Dimensiunile pot oscila intre ± 10 mm.

Materiale

PAL melaminat

Produsul Soldat Cu Usa Fara Maner-Amadeus D este realizat din materiale calitative, atent alese si testate de echipa  . Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.

Culoare si accesorii

Culoarea: Alb + Ferrara Stejar cu suprafata usor mata si cu textura lemnului pe suprafata acesteia, care realizeaza un joc de nuante ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare.

Produsul se livreaza demontat si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Nu asiguram montaj la domiciliu.

Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

Vezi si restul corpurilor din aceasta categorie si compune livingul dorit corp cu corp, intra in categoria colectia Amadeus.

Nu te-ai convins inca?

Viziteaza una din locatiile   din Romania pentru a vedea produsele noastre, vezi lista de locatii.

Ne puteti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat produsul Soldat Cu Usa Fara Maner-Amadeus D puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online.

Infiintata in 1994,

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.