Distribuie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Coltare living model Venice Bamob Design

Coltare living de calitate superioara sau la comanda. Detaliile sunt cele care fac diferenta intre un fotoliu de lux si unul comun. Acest lucru este valabil si cand discutam despre coltare living clasice sau despre acele coltare living la comanda. Detaliile din modul in care sunt decorate si finisate in cel mai mic detaliu, inclusiv in zonele mai putin vizibile vor face alegerea dumneavoastra mult mai usoara. Oferta de coltare living   pe care o prezentam cuprinde o gama de mobilier rafinat, destinat sa produca o experienta senzoriala de exceptie, readucand in caminul sau biroul dvs atmosfera celor mai interesante si extravagante parti ale istoriei.  Lucrate manual in cel mai mic detaliu de mesteri priceputi, din materiale prietenoase si rezistente in timp, aceste coltare living din gama Clasic Venice creeaza un spatiu inedit si confortabil in orice locuinta.

Gama se caracterizeaza prin coltare living si fotolii in stil clasic, lucrate cu mare migala de catre artizani.

Fiecare element care compune aceasta produse este de o inalta calitate, tranformand produsele in alegerea perfecta pentru interioare elegante si de lux.

Coltarul Venice nu este o exceptie de la regula, intrucat rolul acestuia este de a binedispune vizual si de a conferi confort si relaxare. Picioarele in nuanta pamantie, creeaza o estompare treptata a intensitatii culorilor, oferindu-ti posibilitatea de a da frau liber imaginatiei pentru decorul peretilor.

Pata de culoare a coltarului este reprezentata de pernele aflate in contrast cu modelul acestuia. Aceasta combinatie confera un aer sofisticat, gingas si vesel, care iti va asigura buna dispozitie atat prin efectul vizual, cat si prin confortul oferit, datorita sezutului cu burete.

Datorita tapiteriei din stofa, aceste coltare living de calitate sunt usor de intretinut, confortabile si confera caldura incaperii.

Spatele coltarului asigura un suport pentru perne, realizandu-se astfel un pachet complet de relaxare ce iti ofera comfort fara a irosi mult din suprafata utila.

Dimensiuni Lungime / Adâncime / Înălțime
Coltar cu 3 locuri 270 cm / 95 cm / 104 cm
Coltar cu 2 locuri 250 cm / 95 cm / 104 cm
Masuta mijloc 115 cm / 74 cm / 43 cm
Masuta lateral 55 cm / 55 cm / 55 cm

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.