Distribuie:

Categorie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Oglinda Giulia Sonoma

Oglinda Giulia Sonoma foarte utila in orice camera din casa. Poate fi folosita pe hol, in sufragerie/living sau in dormitor. 

Oglinda confera senzatia unui spatiu de dimensiuni mai mari, lumineaza camera si va ajuta pentru a arunca rapid cate o privire asupra aspectului dvs.

Oglinda Giulia Sonoma urmeaza linii drepte, simple si poate oferi oricarei incaperi in care este amplasata un aspect modern si elegant. Se pot cumpara unul sau mai multe corpuri in functie de necesitate.

Intretinere: mobila din PAL melaminat trebuie degresata in primul rand, iar apoi poate fi curatata usor, cu solutii din comert special concepute pentru acest tip de material. Oglinda se curata cu solutii speciale pentru sticla.

Culoare Oglinda Giulia

Culoarea: Alb si Sonoma – usor mata ce prezinta textura lemnului pe suprafata acesteia, care realizeaza un joc de nuante ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare

Descarca schite de montaj:

Produsul se livreaza demontat si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Nu asiguram montaj la domiciliu.

Dimensiunile sunt exprimate in centimetri si pot oscila intre ± 10 mm.

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.