Latime: 61.4 cm
Adancime: 30.7 cm
Inaltime: 193 cm

Distribuie:

Categorie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Dulap cu Oglinda Giulia Ferrara

Dulap cu Oglinda Giulia Ferrara foarte util pentru organizarea articolelor de imbracaminte si incaltaminte cat si pentru alte obiecte. Este prevazuta cu doua usi si o oglinda, care acopera 2 rafturi si spatiu de haine dotat cu bara de haine. Poate fi folosit pe hol, in sufragerie/living sau chiar in dormitor. 

Oglinda pozitionata pe usa confera senzatia unui spatiu de dimensiuni mai mari, lumineaza camera si va ajuta pentru a arunca rapid cate o privire asupra aspectului dvs.

Dulap cu Oglinda Giulia Ferrara urmeaza linii drepte, simple si poate oferi oricarei incaperi in care este amplasata un aspect modern si elegant. Se pot cumpara unul sau mai multe corpuri in functie de necesitate.

Intretinere: mobila din PAL melaminat trebuie degresata in primul rand, iar apoi poate fi curatata usor, cu solutii din comert special concepute pentru acest tip de material.

Culoare si accesorii Dulap cu Oglinda

Culoarea: Alb si Ferrara – usor mata ce prezinta textura lemnului pe suprafata acesteia, care realizeaza un joc de nuante ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare

Descarca schite de montaj:

Produsul se livreaza demontat si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Nu asiguram montaj la domiciliu.

Dimensiunile sunt exprimate in centimetri si pot oscila intre ± 10 mm.

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.