Latime 102,6 cm
Adancime: 30,7 cm
Inaltime: 200 cm

Distribuie:

Categorie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Cuier Minu Ferrara – Mobilier Hol

Cuier Minu Ferrara serveste diferitelor nevoi de organizare a articolelor de imbracaminte si incaltaminte pentru mobila pentru hol. Partea dreapta este semi-deschisa, prevazuta cu 4 agatatori (cu suporturi multiple de agatare) si o comoda inchisa + o polita superioara, iar partea stanga este prevazuta cu usa cu oglinda, care acopera 5 rafturi. Polita superioara deschisa este pentru a pastra la indemana obiectele necesare.

Oglinda pozitionata pe usa confera iluzia unui spatiu de dimensiuni mai mari, lumineaza holul si va ajuta pentru a arunca rapid o ultima privire asupra tinutei inainte sa iesiti din casa.

Mobilierul pentru hol Minu urmeaza linii drepte, simple si poate oferi oricarei incaperi in care este amplasata un aspect modern si elegant. Datorita designului, cuierul Minu dispune de functionalitatea unui cuier de perete, a unei etajere, a unui pantofar si a unui dulap cu oglinda, spatii de organizare care sunt prezente intr-o singura piesa de mobilier.

Intretinere: mobila din PAL melaminat trebuie degresata in primul rand, iar apoi poate fi curatata usor, cu solutii din comert special concepute pentru acest tip de material.

Culoare si accesorii Mobilier Hol

Culoarea: Ferrara – usor mata ce prezinta textura lemnului pe suprafata acesteia, care realizeaza un joc de nuante ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare

Produsul se livreaza demontat si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Nu asiguram montaj la domiciliu.

Dimensiunile sunt exprimate in centimetri si pot oscila intre ± 10 mm.

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.