Latime: 142,6 cm
Adancime: 30.7 cm
Inaltime: 193 cm

Distribuie:

Categorie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Cuier Giulia Ferrara – Mobilier Hol

Cuier Giulia Ferrara foarte util pentru organizarea articolelor de imbracaminte si incaltaminte incadrat la mobila pentru hol. Partea dreapta este semi-deschisa, prevazuta cu 4 agatatori (cu suporturi multiple de agatare) si o comoda/bancheta inchisa + o polita superioara, iar partea stanga este prevazuta cu doua usi si o oglinda, care acopera 2 rafturi si spatiu de haine dotat cu bara. Polita superioara deschisa este pentru a pastra la indemana obiectele necesare.

Oglinda pozitionata pe usa confera iluzia unui spatiu de dimensiuni mai mari, lumineaza holul si va ajuta pentru a arunca rapid o ultima privire asupra tinutei inainte sa iesiti din casa.

Bancheta/Comoda este tapitata cu piele ecologica si serveste si ca suport pentru sezut atunci cand va incaltati.

Mobilierul pentru hol Giulia urmeaza linii drepte, simple si poate oferi oricarei incaperi in care este amplasata un aspect modern si elegant. Datorita designului, cuierul Giulia dispune de functionalitatea unui cuier de perete, a unei etajere, a unui pantofar si a unui dulap cu oglinda, spatii de organizare care sunt prezente intr-o singura piesa de mobilier.

Intretinere: mobila din PAL melaminat trebuie degresata in primul rand, iar apoi poate fi curatata usor, cu solutii din comert special concepute pentru acest tip de material.

Culoare si accesorii Cuier Giulia Ferrara – Mobilier Hol

Culoarea: Ferrara – usor mata ce prezinta textura lemnului pe suprafata acesteia, care realizeaza un joc de nuante ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare

Descarca schite de montaj:

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.