Comanda mobilier modular pentru dormitorul tău

Distribuie:

Categorie: Etichetă:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Dormitor Galileo 185 – Configuratia 6

 

Dimensiuni produs

Dulap dressing Galileo 185 face parte din familia Galileo, acest produs se poate integra perfect in locuinta dumneavoastra. Mic, mijlociu, mare: spațiu inteligent de depozitare Ne-am gândit la toate: poate ai un dormitor mai mic, poate te-ai obișnuit să trăiești minimalist sau poate garderoba voastră este în continuă creștere. Indiferent de situaţie, Galileo îţi sare în ajutor.

Lungime: 184 cm
Adâncime: 62.5 cm
Înălțime: 215.7 cm

Comoda Galileo Pal ALB face parte din familia Galileo, iar impreuna cu alte corpuri va puteti realiza dormitorul perfect in locuinta dumneavoastra.

Lungime: 115.4 cm
Lăţime: 40.6 cm
Înălţime: 83.5 cm

Pat dormitor 2 persoane Galileo Fix hunter expresso face parte din familia Galileo, acest produs se poate integra perfect in locuinta dumneavoastra.  Redescoperă plăcerea de a dormi: lasă-te purtat de cele mai dulci vise în patul Galileo. Disponibil în două variante cromatice standard pentru tapiţeria sa din pielea ecologică Hunter Biscuit și Hunter Expresso. Pentru pat se pot alege și alte culori din gama disponibilă, adăugându-se 10% la preţul de bază. De asemenea patul se poate comanda in forma rabatabilă sau fixă.

Lungime: 236 cm
Lățime: 180 cm
Înălțime: 93 cm

Saltea Compatibila

Set Noptiere Galileo face parte din familia Galileo, iar impreuna cu alte corpuri va puteti realiza dormitorul perfect in locuinta dumneavoastra.

Lungime: 45.8 cm
Lăţime: 40.6 cm
Înălţime: 48.6 cm

Dimensiunile sunt exprimate in milimetri si pot oscila intre ± 10 mm.

Materiale

PAL melaminat / 16 mm
PAL melaminat / 28 mm
Profile MDF

Produsul Dormitor Galileo 185 – Configuratia 6 este realizat din materiale calitative, atent alese si testate de echipa  . Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.

Culoare si accesorii

Culoarea: Sonoma, Salina Oak, Alb Mat si Hunter Expresso cu suprafata usor mata si cu textura lemnului pe suprafata acesteia, care realizeaza un joc de nuante ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare.

Accesorii incluse:

  • Etajere si spatiile de depozitare

Pretul afisat nu include Salteaua, electricele, oglinda ornamentala, precum si alte obiecte de decor/accesorii din imagine.

Produsul se livreaza demontat si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Nu asiguram montaj la domiciliu.

Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

Vezi si restul corpurilor din aceasta familie si compune dormitorul dorit corp cu corp, intra in categoria dormitor modular Galileo.

Nu te-ai convins inca?

Viziteaza una din locatiile   din Romania pentru a vedea produsele noastre, vezi lista de locatii.

Ne puteti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat produsul Configuratia 6 Dormitor Galileo puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online.

 

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.