Distribuie:

SKU: Coltar extensibil multifunctional Modena, modern Categorie: Etichete: , ,

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Coltar extensibil multifunctional, Modena, modern – pentru seri pline de momente deosebite, impreuna

Indiferent de stilul pentru care ai optat in locuinta, un  coltar extensibil multifunctional Modena, modern, va reusi sa-ti completeze de minune livingul ori chiar camera de oaspeti. Deosebit de aspectuos si incapător, coltarul Modena poate deveni rapid piesa de rezistenta a oricarei locuinte. Coltarul este extensibil printr-un moeul rotativ, are un sertar ascuns si o lada de depozitare.

Astfel, cu aceste caracteristici, coltarul se poate transforma in doar cateva miscari intr-un pat de-a dreptul confortabil, spatios, ce ofera oricui un somn extrem de odihnitor. In spatele sezlongului ai ocazia sa gasesti un spatiu ce poate servi drept noptiera. Spatiul este perfect pentru un ceas desteptator, o cana cu ceai, ori cartea preferata.

Locul ideal pentru un coltar  multifunctional

Daca incaperile locuintei sunt ample, coltarul se va potrivi de minune atat in camera de oaspeti cat si in camera de zi. Realizat pentru un living spatios, modelul se integreaza de minune intr-un spatiu in care libera miscare se poate face fara probleme. Deoarece acesta poate deveni rapid un pat superb, este nevoie de spatiu ca sa nu fie necesara mutarea unor obiecte de decor. Modelul e ideal in decorurile moderne, dar se intelege de minune si in prezenta unui stil clasic.

Opteaza pentru diferite elemente de decor care sa il puna in evidenta. Cheama-ti amicii la tine si lasa-i sa experimenteze confortul unui coltar extensibil multifunctional din gama Modena.

Dimensiuni: Lungime 300 Cm, Adincime: 220 Cm, Inaltime 88 Cm

Material: Stofa

Schelet: metalic si lemn masiv

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.