Specificatii

Dimensiune canapea 3 locuri:
Lungime: 222 cm / Adâncime: 94 cm / Înălțime: 86 cm

Dimensiune pat (extins):
125cm / 174 cm

Distribuie:

SKU: Canapea extensibila cu 3 locuri Gloria Categorie: Etichete: , ,

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Modelul de canapea extensibila cu 3 locuri Gloria este unul superb ce poate inviora atmosfera din living. Impreuna cu un set de fotolii extensibile sau fixe, o masuta multifunctionala Still si o amenajare de exceptie, camera se imbogateste vizual. Aceasta adopta un aer primitor, inspira stil, caldura si eleganta in sufragerie.

Pernele decorative sunt oferite cadou si completeaza spectaculos atat nota de eleganta dar si confortul special oferit de canapeaua extensibila cu 3 locuri Gloria.
Canapeaua nu este doar frumoasa, este un model ce ofera maximul de confort dar si de utilitate.
Multiple straturi de spuma poliuretanica de densitati diferite au fost combinate pt. a obtine o senzatie inconfundabila de confort si relaxare.

Obtine rezultatele mult asteptate cu acest model de canapea extensibila cu 3 locuri Gloria

Utilitatea canapelei este completata de functia de extensie ce o transforma in pat cu o suprafata de dormit generoasa iar lada pentru depozitarea lenjeriei ne surprinde placut prin volumul de depozitare suficient asternuturilor uzuale.

Materialele de acoperire sunt materiale textile de finete specifice stilului elegant si impresioneaza atat prin aspect dar si prin senzatia placuta la atingere.

Seria de canapele si fotolii Gloria se produce in variante de canapele de 2 si 3 locuri, este completata cu eleganta de fotolii Berjer si la comanda este disponibila pe mai multe materiale si culori.

Atat canapeaua de 3 persoane cat si canapeaua de 2 persoane sunt extensibile si ofera spatiu pentru pastrarea lenjeriei.

Specificatii

   
Constructie; Schelet lemn fag si metalica
   
Dimensiune canapea 3 locuri: Lungime 220 Cm, Adancime: 94 Cm, Inaltime 86 Cm
Dimensiune pat (extins): 125cm / 183 cm
   
Material: Stofa
Extensibila: Da

 

 
 

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.