null

Distribuie:

Categorie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Bucatarie Italia 2 Metri Alb Lucios Ferrara

Alege bucataria din familia Italia gata pregatita pentru locuinta dumneavoastra. Descopera combinatiile pe care le poti realiza cu piesele de mobilier Italia si vezi sugestiile noastre prezentate  pentru orice tip de bucatarie, indiferent de spatiul de care dispui sau de stil. Pe aceasta pagina gasiti detalii pentru modelul de Bucatarie Italia 2 Metri Alb Lucios Ferrara .

Dimensiuni produs
Dimensiuni generale:
Lungime: 198.2 cm

Lățime: 60 cm

Înălțime: 218 cm
Corpuri superioare
Lungime: 33 cm

Înălţime: 68 cm
Corpuri inferioare
Lungime: 60 cm

Înălţime: 90 cm
Dimensiunile sunt exprimate in centimetri si pot oscila intre ± 10 mm.
Materiale
Corp/carcasa: PAL melaminat alb / 16 mm

Fronturi: PAL melaminat / 18 mm

Pilastrii: PAL melaminat / 36 mm

Blatul are grosime de 38 mm si este termorezistent
Corpurile sunt realizate materiale calitative, atent alese si testate de echipa  . Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.
Culoare si accesorii
Culori: 
Alb Lucios – cu o nuanta lucioasa si uniforma care realizeaza un joc de reflexii ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare. Suprafata lucioasa permite si o curatare mai usoara.
Ferrara – reprezinta o nuanta inchisa si usor mata care prezinta textura lemnului de stejar pe suprafata acesteia.
Travertin – blaturile sunt foarte elegante datorita texturii unice a acestui tip de material, cu o nuanta deschisa si uniforma care imita marmura. Suprafata permite o curatare usoara.
Accesorii incluse:

Blatul de bucatarie
Manere
Sisteme de prindere – coltare din metal mascate cu PVC
Balamalele si feroneria
Plinta de mascare
Sisteme soft-close pentru sertare – amortizare la inchidere a sunetului

Nu sunt incluse electricele, electrocasnicele, panouri de perete si elemntele de decor/ accesoriile/ obiectele de bucatarie/ Profil Antistrop.
Produsul se livreaza demontat si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Nu asiguram montaj la domiciliu.
Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

    

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat modelul de Bucatarie Italia 2 Metri Alb Lucios Ferrara puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online.
Bamob Design este unul din distribuitorii cunoscuti din Romania. Am ajuns aici ghidati de echilibrul perfect dintre calitatea si preturile avantajoase ale pieselor de mobilier pentru care atelierul nostru garanteaza rezistenta si functionalitatea.

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.