Perete frontal corpuri suspendate:  3110 mm

Perete frontal corpuri inferioare: 3110 mm

Distribuie:

Categorie:

Urmareste-ne:

Plata in rate TBI

Bucătăria Italia modulară Configuratia 4 – –

Bucătăria Italia modulară Configuratia 4
Descoperă combinațiile pe care le poți realiza cu piesele de mobilier Italia și vezi sugestiile noastre prezentate mai jos pentru orice tip de bucătărie, indiferent de spațiul de care dispui sau de stil.

Aici poți crea bucătăria ta de vis
Folosește configuratorul nostru de bucătării pentru a alege piesele de mobilier, combină culorile și aranjează modulele astfel încât să economisești timp și spațiu, iar investiția ta să fie apreciată.
Dimensiuni
Perete frontal corpuri suspendate:  3110 mm

Perete frontal corpuri inferioare: 3110 mm
Perete stanga corpuri suspendate:  – mm

Perete stanga corpuri inferioare: 2046 mm
Insula: 1282 mm
Inaltime 210 cm
Materiale
Corp/carcasa: PAL melaminat / 16 mm

Fronturi: PAL melaminat, MDF sau sticla / 18 mm
Corpurile sunt realizate materiale calitative, atent alese si testate de echipa  . Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.
Culoare si accesorii
Culori disponibile: Alb, Rosu, Negru si Capucino cu o nuanta lucioasa si uniforma care realizeaza un joc de reflexii ce evidentiaza frumusetea mobilierului si il pune in valoare. Suprafata lucioasa permite si o curatare mai usoara. Urbano si Ferrara cu suprata usor mata si cu textura lemnului.
Accesorii incluse:

Blatul de bucatarie
Maner/e
Sisteme de prindere – coltare din metal mascate cu PVC
Balamalele si feroneria
Plinta de mascare

Nu sunt incluse electricele si electrocasnicele.
Produsul se livreaza demontat si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Nu asiguram montaj la domiciliu.
Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.
Vezi si restul corpurilor din aceasta familie si compune bucataria dorita corp cu corp, intra in categoria corpuri de bucatarie.

    

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrata Bucătăria Italia modulară Configuratia 4 puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online.
Bamob Design este unul din distribuitorii cunoscuti din Romania. Am ajuns aici ghidati de echilibrul perfect dintre calitatea si preturile avantajoase ale pieselor de mobilier pentru care atelierul nostru garanteaza rezistenta si functionalitatea.

    Acest site foloseste cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.